Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πιάσε φίλο κι άστονε

Η πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού Περιβάλλοντος στο Κιλκίς δεν ήταν η πρώτη του στην ακριτική περιοχή μας , όπως ο ίδιος μας αποκάλυψε.

Και τούτο, διότι τον έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν είτε ως δημοσιογράφος είτε για να παρευρεθεί ως καλεσμένος σ διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, έχει στον νομό μας αρκετούς φίλους και γνωστούς, στους οποίους συγκαταλέγεται ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, με τον οποίο είχε στενούς δεσμούς κυρίως ο πατέρας του, ο οποίος εργάζονταν στην αντιπροσωπεία οχημάτων του «Σαρακάκη», επί της Μοναστηρίου στην περιοχή του Νέου Κορδελιού Θεσσαλονίκης, από την οποία ο κ. Βεργίδης είχε προμηθευτεί τον πρώτο του γεωργικό εξοπλισμό !

Εξ ου και το θερμό κλίμα στην συνάντηση των δύο πολιτικών, που επισφραγίσθηκε και με δύο δώρα από πλευράς του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς προς τον κυβερνητικό αξιωματούχο.

Το πρώτο μία απομίμηση αγαλματιδίου από τον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού και το δεύτερο ένα καλαίσθητο λεύκωμα με τα αρχαιολογικά και τουριστικά σημεία της περιφερειακής μας ενότητας.

Πιάσε φίλο και άστονε, διότι, πού ξέρεις, μπορεί και να ανελιχθεί και σε υπουργός !

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]

Δείτε ακόμα