Πολιτική

Πέτρος Παππάς: Αυτές οι ημέρες ανήκουν στα παιδιά μας

Αυτές οι ημέρες ανήκουν και στους γονείς που καρδιοχτυπούν για τις επιθυμίες και τα όνειρα των παιδιών.
Η γενιά των παιδιών που δίνουν φέτος για πρώτη φορά πανελλήνιες είναι η πιο διαφορετική, η πιο ιδιαίτερη γενιά μαθητών που έχει περάσει. Η γενιά που βίωσε σχεδόν δυο σχολικά έτη τηλεκπαίδευσης, μακριά απο την αλληλεπίδραση με το σχολικό περιβάλλον, αποκλεισμένοι απο φιλικές σχέσεις, περιορισμένη απο την κοινωνική ζωή και τις ανάγκες της ηλικίας. Δυο χρόνια έντασης, άγχους, αβεβαιότητας, ψυχολογικής πίεσης.
Η γενιά που τιμωρήθηκε από την κυβέρνηση.
Η γενιά που τιμωρείται ακόμη, όσο εφαρμόζεται η ελάχιστη βάση εισαγωγής.
Η γενιά που κάνει άλματα να ξεπεράσει το κακό κράτος που κλείνει τις πόρτες των δημοσίων πανεπιστημίων και ανοίγει τους δρόμους για την αναγκαστική ιδιωτική εκπαίδευση.
Αυτή η γενιά, θα νικήσει.
Είστε ήδη  νικήτριες και νικητές, με το πείσμα σας, με την προσπάθειά σας! Αυτές τις ημέρες κάνετε το πρωτο βήμα στην ενήλικη ζωή. Μια σειρά κόπων και προσπαθειών φτάνει στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο, με σύμμαχο τον εαυτό σας, την οικογένεια σας και τους φίλους σας.
Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!
Ο δρόμος τώρα ανοίγει μπροστά σας. Οποίο και να είναι το αποτέλεσμα, τα όνειρα και οι στόχοι σας θα περιμένουν να σας συναντήσουν!
Πέτρος Παππάς
Υποψήφιος Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός
Επειγοντολόγος
Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γ.Ν.Κιλκίς
Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]