Πολιτική

Ίδρυση περιβαλλοντικού συλλόγου από τους περιπατητές Κιλκίς

Με αθρόα προσέλευση και σε ευχάριστη ατμόσφαιρα οι περιπατητές της ευρύτερης περιοχής του αεροδρομίου Κιλκίς έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22.1.14, στο υφιστάμενο κιόσκι δίπλα στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, το οποίο έχει αναλάβει την ευθύνη της οργάνωσης των περιπατητών του αεροδρομίου σε περιβαλλοντικό σύλλογο.
Αναφερόμενος τόσο στην εκδήλωση όσο και στον υπό ίδρυσιν φορέα, ο επικεφαλής του συντονιστικού οργάνου Χρήστος Ανδρεανίδης δήλωσε τα εξής:
«Σας ευχαριστώ καθεμία και καθένα χωριστά αλλά και όλους μαζί για την ευρεία προσέλευση στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας μας το απόγευμα της 22ας Ιανουαρίου.
Η επιτυχία οφείλεται σε εσας τους περισσότερους από εκατόν είκοσι γυναίκες και άνδρες αλλά και αρκετούς, δικαιολογημένους μόνο, απόντες.
Να είσαστε όλες και όλοι καλά για να περπατάτε ή να περπατάτε για να είσαστε καλά.
Ζητώ συγγνώμη για τα λάθη της υπαίθριας εκδήλωσης χωρίς τραπέζια και καρέκλες. Ζητώ συγγνώμη από όσους δεν πήραν βασιλοπιτάκια.
Από τους εβδομήντα τυχερούς που πήραν το φλουρί έτυχε στην Μαρία Καπούλα Μαρία σύζυγο Χρήστου Νίκα.
Η κατάσταση των ιδρυτικών μελών του περιβαλλοντικού συλλόγου που υπογράψατε εξήντα είναι ανοικτή μέχρι την ιδρυτική γενική συνέλευση που θα σας καλέσουμε για να εγκρίνετε το σχέδιο καταστατικού».

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα