Πολιτική

Η περιοδεία της Κατερίνας Νοτοπούλου στο Κιλκίς

Περιοδεία στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΣ-ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο βουλευτή Πέτρο Παππά και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Η κ. Νοτοπούλου περιόδευσε αρχικά στο Κιλκίς και το μεσημέρι της ίδιας μέρας σε Πολύκαστρο, Αξιούπολη και Γουμένισσα.

Στη Γουμένισσα, το κλιμάκιο επιστέφτηκε το οινοποιείο του Τίτου και το μεταξουργείο της Χρυσαλίδας, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κόσμο για τις προοπτικές ανάπτυξης του νομού, για τα πολλά προβλήματα των πολιτών και για την ανάγκη να υπάρχει ισχυρή φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη Βουλή.

Όπως σημείωσε η κ. Νοτοπούλου, κατά τη περιοδεία στη περιοχή Γουμένισσας αναδείχτηκαν τοπόσημα με “δυνατότητες μετατροπής του νομού σε τουριστικό προορισμό και ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αξιοποιώντας τα εξαιρετικά προϊόντα, την παραγωγή οίνου, την ιστορία και την πολιτιστική μας κληρονομιά”.

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]