Αθλητισμός

Πέμπτος στην σφαιροβολία ο Κ.Ζώτος στους Βαλκανικούς με 19,11μ.

Το ότι «μετρά» πλέον και σε διεθνές επίπεδο, τουλάχιστον σε βαλκανικό επιβεβαίωσε στους Βαλκανικούς Αγώνες κλειστού στίβου ο Κιλκισιώτης ρίπτης Κυριάκος Ζώτος, στέλεχος πλέον της εθνικής ομάδας κλασικού αθλητισμού.

Αν και δεν βρέθηκε στην «καλύτερη ημέρα του», ο πρώην πρωταθλητής του ΓΣ Μανδρών και νυν του συλλόγου «Αλέξανδρος-Μακεδονία» Θεσσαλονίκης, κατετάγη πέμπτος στην σφαιροβολία με 19,11μ., κάνοντας αισθητή την παρουσία του.

Εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος ο 23χρονος Κυριάκος Ζώτος θα «κυνηγήσει» το όριο πρόκρισης για συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Οι αγώνες του Βαλκανικού διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 16 και 17.2.19 στην Κωνσταντινούπολη.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]