Αγροτικά

Ο Παύλος Πασσαλίδης νέος πρόεδρος του Α.Σ.Παιονίας

Ένας κύκλος διοικητικής αστάθειας στην πρωώην ΕΑΣ Αξιουπολης και νυν Αγροτικό Συναιτερισμό Παιονίας διαφαίνεται ότι κλείνει. Και τούτο διότι μετά από δύο διαδοχικές παραιτήσης προέδρων και συγκεκριμένα των κκ Ιωάννη Συμεωνίδη και Αθάνασιο Τσιμερίκα μέσα σε διάστημα δύο ετών περιπου, την προεδρεία αναλαμβάνει ένα αγροτοσυνδικαλιστικό στέλεχος που γνωρίζει καλά τα του φορέα ο Παύλος Πασσαλίδης.

Ο κ. Πασσαλίδης εξελέγη την Παρασκευή 25.4.14 κατά την διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου πρόεδρος του συνεταιρισμού στην θέση του εσχάτως παραιτηθέντος κ.Τσιμερικα.

Μπορεί ο νέος πρόεδρος του συνεταιριμού να προεκυψε ουσιαστικώς από ”σπόντα”, καθώς στις τελευταίες εκλογές ήταν επιλαχώντας και έγινε στεέλεχος του διοικητικού συμβουλίου μετά την αρχική παραίτηση του κ. Συμεωνίδη, όμως πρόκειται για ένα στέλεχος που γνωρίζει τα ”λημέρια” του συνεταιρισμού της πάλαι ποτέ ΕΑΣ Αξιούπολης, καθώς διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας καπνοπαραγωγών, που λειτουργούσε υπότην σκέπη της Ενωσης.

Ο ίδιος με δηλωσεις του στον «Μαχητή» εμφανίσθηκε «ετοιμοπόλεμος» να αναλάβει τις ευθύνες που απορρέουν από την θέση του σε μια δύσκολη όπως αναγνώρισε συγκυρία, θέτοντας ως στόχο μεταξύ άλλων την προοπτική να αποκτήσει ο συνεταιρισμος «πύλη» β’ βαθμού για τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ.

Ενός παράγοντα κρίσιμου για την βιωσιμότητα του συνεταιρισμού και ταυτοχρόνως σημαντικού για την εξυπηρέτηση των μελών παραγωγών και όχι μόνον.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα