Οικονομία

Το “παρών” και στην φετινή 87η ΔΕΘ θα δώσει το ΕΒΕ Κιλκίς

Το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κιλκίς θα δώσει και φέτος το “παρών” σε ένα εκ των περιπτέρων 2 ή 3 της ΔΕΘ, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα επιμελητήρια της χώρας. Όπως έγινε γνωστό, στο ΕΒΕ Κιλκίς, προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του, αναλογεί χώρος εξήντα τετραγωνικών μέτρων γιά το περίπτερό του.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

“Ένα από τα εργαλεία εξωστρέφειας και προβολής των επιχειρήσεων μας αποτελεί η συμμετοχή στη ΔΕΘ, η οποία είναι πάντα για κάθε επιχείρηση μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση, τόσο προς το επιχειρηματικό κοινό, όσο και τους απλούς επισκέπτες.

Εν όψει λοιπόν της διοργάνωσης της 87ης ΔΕΘ (9-17.9.23), και του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει λόγω και της επιτυχίας της τελευταίας διοργάνωσης (μετά convid εποχή) και των παράλληλων εκδηλώσεων που προγραμματίζονται κάθε φορά, το Επιμελητήριό μας για μία ακόμη χρονιά θα συμμετάσχει σε εξοπλισμένο stand (περίπτερο 2 ή 3) όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας.

Τα αναλογούντα στο Επιμελητήριο Κιλκίς τετραγωνικά μέτρα του stand     προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του, ανέρχονται στα 60 τ.μ.

Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς, είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου του Επιμελητηρίου. Το συνολικό κόστος, εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούμενων τ.μ. και περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επί πλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες.

Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και τη δυναμικότητα των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.

   Προκειμένου λοιπόν να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως 22.6.23, για τη συμμετοχή σας στην 87η ΔΕΘ, στο stand του Επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κιλκίς (Γεώργιος Ηλιάδης: 23410 24580-1 (Εσωτ.:102), email: [email protected])”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα