Αθλητισμός

«Παρών» ο ΓΑΣΚ στον νυκτερινό ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν περισσότεροι από 15.000 δρομείς, ηλικιών 12 μέχρι 92 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον 3ο διεθνή νυκτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και «πλημμύρισαν» την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον Μ.Ε.Α.Σ. «Τρίτων» υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της HELEXPO – Δ.Ε.Θ. και του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Η φετινή νυχτερινή γιορτή δρόμου στέφθηκε από πρωτοφανή επιτυχία, αφού οι εγγεγραμμένοι δρομείς έφτασαν τελικώς τις 15.499 (3.030 εγγεγραμμένοι στον ημιμαραθώνιο και 12.469 στον δρόμο υγείας & δυναμικού βαδίσματος 5.000 μ.), εκπροσωπώντας 54 χώρες και συντρίβοντας όλες τις προηγούμενες επιδόσεις συμμετοχής. Στην πραγματικότητα, όμως, οι συμμετάσχοντες ήταν ακόμα περισσότεροι αφού εκατοντάδες ενδιαφερομένων της τελευταίας στιγμής έτρεξαν αυθόρμητα στο πλευρό των υπόλοιπων δρομέων.
Η οικογένεια του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς έτρεξε φέτος ενισχύοντας και προβάλλοντας τους σκοπούς και τις προσπάθειες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς με τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες του αλλά και «μεγαλύτερα παιδιά», όπως οι παλαίμαχοι του που έδωσαν το «παρών» στην ομολογουμένως υπέροχη βραδιά.
Στον αγώνα των 5.000μ. αγωνίσθηκαν οι πανελληνιονίκες Αιμίλιος Μαβίδης, Σωτηρία Καζαντζίδου, Ελένη Κωνσταντινίδου, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Παυλος Παπαδόπουλος και μαζί τους οι Φανή Αβράμογλου, Αλέξανδρος Αλερού, Δημήτρης Καραμανίδης, Στέλλα Παρασκευά, Θεοδώρα Τραπεζίδου και Βασιλική Καραμανίδου, η προπονήτρια των «ακαδημιών» του στίβου Νάντια Μπουρλούκα και ο έφορος στίβου Κυριάκος Αβράμογλου, ενώ στον ημιμαραθώνιο αγωνίστηκε ο παλαίμαχος Λάζαρος Σιδηρόπουλος.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας