Πολιτική

Παρέμβαση της ομοσπονδίας συνοριακών φυλάκων γιά το μεταναστευτικό

Αντιπροσωπεία της πανελλήνιας ομοσπονδίας συνοριακών φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ) πραγματοποιεί από χθες περιοδεία στην περιοχή της διεύθυνσης αστυνομίας Κιλκίς και ειδικότερα στις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης. Παράλληλα επισκέπτεται και τα σημεία κυρίως της Ειδομένης, όπου συγκεντρώνεται και διέρχεται ολόκληρος ο όγκος των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«….Σκοπός μας να καταγράψουμε και να επισημάνουμε στην φυσική ηγεσία τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, αλλά και προβλήματα που προκύπτουν από αυτές τις μαζικές εκροές και έχουν συνέπειες ιδιαίτερες για την ασφάλεια και την υγιεινή τόσο του προσωπικού όσο και της τοπικής κοινωνίας.

Ήδη είμαστε αποδέκτες προβλημάτων που απορρέουν από την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών μιας πολιτικής που έχει επιλέξει η παρούσα κυβέρνηση να εφαρμόζει για το μεταναστευτικό. Είμαστε βέβαιοι πως η συνέχιση αυτής της πολιτικής θα εντείνει το πρόβλημα και θα προκαλέσει ακόμη πιο σοβαρότερα προβλήματα….
….Μετά την καταγραφή των ζητημάτων, η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. θα μεταβιβάσει τα ζητήματα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση και δυνατή αντιμετώπισή τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα