Γενικά

Παρέμβαση για τις απολύσεις σε εκδήλωση για… «Ημέρα Καριέρας» της Alumil

Παρέμβαση έξω από το συνεδριακό κέντρο του Κιλκίς πραγματοποίησε το Συνδικάτο Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, την στιγμή που μέσα πραγματοποιούνταν εκδηλώσεις για την «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε η επιχείρηση της «Alumil».

Στην ουσία πρόκειται για μια φιέστα της εργοδοσίας, για τους ανέργους της πόλης του Κιλκίς που γίνεται υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς και που πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά την απόλυση δεκάδων συναδέλφων με την δικαιολογία ότι έπεσε η δουλειά καταγγέλει το Συνδικάτο Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Συνδικάτο καταγγέλλει τις απολύσεις και καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης να απορρίψουν και να αντιπαλέψουν την σημερινή κατάσταση που εξασφαλίζει υπέρογκα κέρδη για την εργοδοσία και για τους εργαζόμενους απολύσεις, μισθούς πείνας και εργατικά ατυχήματα.

Το Συνδικάτο απαιτεί τώρα να παρθούν πίσω οι απολύσεις. Να δώσουν αυξήσεις στους μισθούς και να παρθούν μέτρα προστασίας για τους εργάτες!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]