Οικονομία

Παρατείνεται η προκήρυξη γιά τις θέσεις δραστηριοποίησεις στην Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς

Η Εμποροπανήγυρη που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη μας θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 83/2022 απόφαση δημοτικού συμβουλίου και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την έγκριση του κανονισμού διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης της πόλης του Κιλκίς, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εμποροπανήγυρη καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου έως την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022.

Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, το ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, υποβάλλει αίτηση στην ηλεκτρονική δ/νση: [email protected] ή στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περισσότερα

Η METRO τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η METRO προχώρησε στη διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα», […]

Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]