Κοινωνία

Παράλληλες δράσεις αγάπης πραγματοποιήθηκαν από τον Άθλο και τα Κδαπ Άθλος Κιλκίς

Από τις 8 έως τις 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση προσφοράς από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος με την ονομασία “Συλλέγουμε Τρόφιμα, Μένουμε Άνθρωποι”.

Σε συνεργασία με άλλα τοπικά σωματεία και φορείς, σε συνεννόηση με τοπικά super markets τοποθετήθηκαν καλάθια μπροστά στις εισόδους των super markets, στα οποία πλήθος κόσμου τοποθετούσε επί μια εβδομάδα τρόφιμα τα οποία διανεμήθηκαν έπειτα σε άπορες οικογένειες και ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Ήταν μια προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε ώστε να μην λείψει από κανέναν συνάνθρωπό μας τα απαραίτητα αγαθά για το γιορτινό τραπέζι αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Παράλληλα ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του δήμου Κιλκίς και της αντιδημαρχίας αθλητισμού, συμμετέχοντας σε δεύτερη δράση, συνέλεξε τρόφιμα στις εγκαταστάσεις του από προσφορές των αθλητών του αλλά και φίλων του συλλόγου, τα οποία παραδόθηκαν στον δήμο Κιλκίς που με την σειρά του παρέδωσε στην μητρόπολη Κιλκίς προκειμένου να παρασκευαστούν γεύματα για τις άπορες οικογένειες που σιτίζονται στα συσσίτια της εκκλησίας.

Ο αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς και τα ΚΔΑΠ Άθλος θα βρίσκονται πάντα δίπλα στο συνάνθρωπό τους, που το έχει ανάγκη.

Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του συλλόγου εύχονται Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]