Πολιτική

Παραιτήθηκε ο Π.Τσομπανίδης μέλος της Ν.Ε. διαμαρτυρόμενος γιά μεθοδεύσεις

Την παραίτησή του από μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα Παναγιώτης Τσομπανίδης, διαμαρτυρόμενος γιά την σύνθεση του ψηφοδελτίου του κόμματος στον νομό και, κυρίως, γιά τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε η στελέχωσή του από πλευράς του τοπικού κομματικού οργάνου.

Η εξέλιξη αυτή συνιστά ουσιαστικώς την πρώτη αντίδραση στα όσα διημείφθησαν το τελευταίο διάστημα στο παρασκήνιο της ανακήρυξης των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σηματοδοτούν μέχρις ενός βαθμό τις δυσκολίες και τα προβλήματα, που προκύπτουν από το γεγονός, ότι στην παρούσα περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ από «μικρό κόμμα διαμαρτυρίας» έχει εξελιχθεί σε κόμμα, που διεκδικεί στις προσεχείς εκλογές να αναδειχθεί πρώτη πολιτική δύναμη στην χώρα μας και να αναλάβει, εάν οι συνθήκες το ευνοήσουν, μέχρι και την διακυβέρνησή της.

Αυτό που, όμως, έχει σημασία είναι να διαπιστωθεί, προϊόντος του χρόνου, εάν θα υπάρξουν ανάλογες κινήσεις και από άλλα πολιτικά στελέχη και κατά πόσον, βεβαίως, αυτές θα επηρεάσουν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθεί σε κυβερνώσα παράταξη, όπως επίσης και εάν οι λόγοι παραίτησης του κ. Τσομπανίδη αποτελούν μία πραγματικότητα που θα πρέπει να εξαλειφθεί ή εάν το κόμμα της «Αριστεράς» θα μάθει να ζεί με αυτούς.

Αντί απαντήσεως…

Στο συγκεκριμένο θέμα, οΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε εκ των προτέρων να δικαιολογήσει τα …αδικαιολόγητα με την ακόλουθη ανακοίνωση, που προκαλεί θυμηδία:

«Η Νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς σχημάτισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις βουλευτικές εκλογές με βάσει τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό την κρίσιμη μάχη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Της κρισιμότερης στην μεταπολεμική ιστορία του τόπου..

Η τελική επιλογή και διαμόρφωση του ψηφοδελτίου από την αρμόδια επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του κόμματος, δε μας βρίσκει σύμφωνους στο σύνολό της.

Η μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, την αυτοδυναμία, είναι ο στόχος για τον οποίο όλο το κόμμα θα συνταχθεί και θα συμμετάσχει ανεπιφύλακτα.

Παράλληλα καλούμε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ , τον ελληνικό λαό να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις τον ΣΥΡΙΖΑ, σε κάθε γωνιά της χώρας και να στείλει το μήνυμα της ανατροπής, της αξιοπρέπειας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της δικαιοσύνης που έρχεται, για το μέλλον που ξεκίνησε.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο λαό μας και τον καλούμε να στηρίξει όσους μάχονται ανιδιοτελώς για το καλό του λαού και της πατρίδας για να γκρεμίσουν το καθεστώς της υποταγής, και μαζί με αυτό όλους τους υποτακτικούς και τους υπαίτιους για τη γενοκτονία της Ελλάδας.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές