Αθλητισμός

Αιφνίδια παραίτηση Γ.Πελίδη από την β’ ομάδα Κιλκισιακού

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία τόσο της β’ ομάδας του Κιλκισιακού (Προοδευτικής Σταυροχωρίου στην α’ κατηγορια ΕΠΣΚ) όσο και της νεοσύστατης ομάδας γυναικών του συλλόγου υπέβαλε αιφνιδίως ο προπονητής Γιώργος Πελίδης, ένα εικοσιτετράωρο πριν την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

«Πηγή» προσκείμενη στην διοίκηση του Κιλκισιακού έκανε λόγο γιά «κεραυνό εν αιθρία» και ανέφερε, ότι ολοι οι διοικητικοί παράγοντες του συλλόγου χαρακτηρίζουν την κίνηση αυτή του κ. Πελίδη ως αναίτια και ανεξήγητη.
Ο ίδιος αναφέρει σε έγγραφη δήλωσή του τα εξής:

«Οφείλω να ενημερώσω το κοινό, ότι δεν θα είμαι πλέον στην τεχνική ομάδα του συλλόγου του Κιλκισιακού.

Δεν θα ήθελα επί του παρόντος να εκφράσω τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, σεβόμενος την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στην σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, όπως και στην ομάδα Κιλκισιακού β’ (Προοδευτική Σταυροχωρίου), τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες που στήριξαν την προσπάθεια μας, αλλά πάνω από όλα τους γονείς των παιδιών τόσο της σχολής ποδοσφαίρου, της γυναικείας ομάδας, όσο και της ομάδας β’, που μας εμπιστεύτηκαν να διδάξουμε, να διαπαιδαγωγήσουμε και να εμφυσήσουμε όλα τα στοιχεία που προάγει ο αθλητισμός, αλλά και ήταν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή.»

Η ίδια «πηγή» αναφέρει, ότι ο επίσημος Κιλκισιακός θα τοποθετηθεί δημοσίως, αμέσως μόλις ο κ. Πελίδης γνωστοποιήσει τους πραγματικούς λόγους της παραίτησής του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα