Πολιτική

Παραιτείται η Παρασκευή Ποζίδου από την προεδρεία της ΚΔΕΚ

Η πρώτη παραίτηση κατόχου αξιώματος της νέας δημοτικής αρχής Κιλκίς είναι γεγονός, αναφέρουν αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή».
Σύμφωνα με αυτές εντός της ημέρας αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή της η πρόεδρος της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ) και δημοτική σύμβουλος Παρασκευή (Βούλα) Ποζίδου, επικαλούμενη «φόρτο» προσωπικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, που δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στα αυτοδιοικητικά καθήκοντά της.
Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η εν λόγω επίκληση δεν αποτελεί παρά «προπέτασμα καπνού», που καλύπτει άλλη αιτία ή άλλες αιτίες αυτής της εξέλιξης.
Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» θα παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το θέμα, εν αναμονή και των σημερινών εξελίξεων και των όποιων αντιδράσεων σ’ αυτές.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]