Κοινωνία

Φορέας που παράγει αξιόλογο έργο ο σύλλογος των τριτέκνων Κιλκίς

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο σύλλογος τριτέκνων του Κιλκίς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24.2.16 στην λέσχη αξιωματικών φρουράς Κιλκίς, με αθρόα προσέλευση μελών και φίλων.
Την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Μαυρογόνατος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων, ο πρόεδρος των τριτέκνων Πολυκάστρου Χρήστος Κολιώνης, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της πανελλαδικής ομοσπονδίας τριτέκνων Σταύρος Πουρτουλίδης.

Ακολούθησε χαιρετισμός του κ. Μαυρογόνατου, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, εξήρε την Ελληνίδα μητέρα των πολυμελών οικογενειών και τόνισε ιδιαιτέρως, ότι όλα τα μέλη θα πρέπει να στηρίζουν, με την συχνή παρουσία τους, το έργο του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.
Σημειώνεται ότι, ο σύλλογος ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2013, με πρωτοβουλία και με τις προσπάθειες, της πρώην προέδρου και νυν αντιπροέδρου Μαρίας – Δωροθέας Μανιουρά.
Το «φλουρί» «έπεσε» στο μέλος του συλλόγου Δήμητρα Καραγιαννίδου.

Ευχαριστήριο
Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου τριτέκνων Κιλκίς με την ευκαιρία της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτά τους, θέλουν να ευχαριστήσουν:
-Τον διοικητή της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος», για την διάθεση χώρου της λέσχης, στον οποίο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.
-Τον διοικητή της λέσχης αξιωματικών φρουράς Κιλκίς και το προσωπικό της, για την άριστη συνεργασία, εξυπηρέτηση και βοήθεια που μας παρέσχαν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα