Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος

Στον συνδυασμό «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς» του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη εντάχθηκε ο Πολυχρόνης (Πόλυς) Παπαδόπουλος.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

“Ο Πολυχρόνης (Πόλυς) Παπαδόπουλος είναι νέος κι ένας εργατικός πετυχημένος επαγγελματίας που διατηρεί επιχείρηση σιδηρών κι εκκλησιαστικών ειδών στο Μαυρονέρι.

Είναι παντρεμένος με τη Θεοδοσία Μπουδούρη και με την μικρή τους κόρη ζούνε στο Κιλκίς. Εντάσσεται με την ορμή του και τον ενθουσιασμό του στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη για ένα Δήμο Κιλκίς που ανανεώνεται και προχωρά μπροστά.

Ο Πόλυς Παπαδόπουλος με την γνώση κι εμπειρία του στις σιδηροκατασκευές αλλά κυρίως στα εκκλησιαστικά είδη ασκεί ένα σπάνιο επάγγελμα με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Έχει διακοσμήσει περίτεχνα πολλούς ναούς της περιοχής μας με θύρες, καμπάνες, βιτρώ και κάνει πλήθος τεχνικών παρεμβάσεων σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους κτιρίων. Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια του νομού και έργα του κοσμούν ναούς σε Βέροια, Χαλκίδα, Σπάρτη και αλλού στην ορθόδοξη πατρίδα μας.

Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον τοπικό αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος και διακρινόμενος σε πολλές ομάδες της περιοχής. Μεγάλη αγάπη έχει στα ζώα και ιδιαίτερα στα άλογα. Είναι μέλος του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς και συμμετέχει σε Ιππικούς Αγώνες.

Ο Πόλυς είναι ένα δυνατό, φιλότιμο κι επίμονο παλικάρι, που δεν εγκατέλειψε το επάγγελμα του πατέρα του και την Ελλάδα παρόλη την οικονομική κρίση. Άνθρωπος κοινωνικός, ήπιων τόνων, με μεγάλη εσωτερική φλόγα και αγωνιστική διάθεση είναι έτοιμος και θέλει να προσφέρει και από άλλο μετερίζι, στην Αυτοδιοίκηση, στο Κιλκίς και στα χωριά μας. Αυτός είναι ο τύπος του “νέου νοικοκύρη” που κερδίζει τους δύσκολους αγώνες.

Φέρνουμε δυνατό αέρα ανανέωσης και ενισχύουμε κι άλλο την ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο δήμαρχο το Δημήτρη Τσαντάκη για τη νίκη των ανθρώπων, για τον τόπο μας. Σχεδιάζουμε μαζί και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να οδηγήσουμε μαζί, με σιγουριά και ασφάλεια το δήμο Κιλκίς στο μέλλον”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]