Κοινωνία

Πάντοτε «ζωηρή» η κίνηση στην βιβλιοθήκη του Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28.1.16 η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του εφορευτικού συμβουλίου της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Κιλκίς, στο χώρο της βιβλιοθήκης παρουσία των τακτικών και αναπληρωματικών μελών.
Εν τω μεταξύ από την βιβλιοθήκη εκδόθηκε ενημερωτικό δελτίο με αναφορά στις έως τώρα δραστηριότητες της νέας χρονιάς στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«….Συνεχίστηκαν και τη νέα χρονιά οι επισκέψεις σχολείων στη βιβλιοθήκη. Έξι τμήματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επισκέφτηκαν τον Ιανουάριο τον χώρο της βιβλιοθήκης. Συγκεκριμένα δύο τμήματα της α’ τάξης του 9ου δημοτικού σχολείου, το α1 και το α2, στα πλαίσια προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τους δασκάλους τους Θωμά Τριανταφυλλίδη, Δέσποινα Χασιώτη και Ραχήλ Αλεξανδρίδου ξεναγήθηκαν στην βιβλιοθήκη, ενημερώθηκαν για τον τρόπο δανεισμού και την λειτουργία της, διάβασαν παραμύθια και δανείστηκαν βιβλία. Επίσης το δ1 και δ2 από του 2ου δημοτικού σχολείου με τις δασκάλες τους, Ζήνα Κωνσταντινίδου και Παναγιώτα Νέλκου διάβασαν Οδυσσέα Ελύτη, ζωγράφισαν και δανείστηκαν βιβλία. Τέλος δύο τμήματα του 4ου δημοτικού σχολείου, το ε1 και ε2 με τους δασκάλους τους Δημήτριο Νατσιό και Λεωνίδα Σταμπουλή ήρθαν στην βιβλιοθήκη στο πλαίσιο της φιλαναγνωσίας, έβγαλαν κάρτες μέλους και ενημερώθηκαν για τις δράσεις της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα