Αθλητισμός

Επιστρέφει στις «ρίζες» του ο Σάββας Παντελιάδης

Ξεκίνησε «πιτσιρικάς» από το «φυτώριο» του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, με τον οποίο καταξιώθηκε ήδη από τα 18 του.

Είκοσι χρόνια μετά, ο …«αειθαλής» άσσος του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου Σάββας Παντελιάδης επιστρέφει στις «ρίζες», με την επανένταξή του στην δύναμη του ΠΑΟΝΕ με τον οποίο είχε κατακτήσει το κύπελλο ΕΠΣΚ το 1995!

Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός μετακινήθηκε στην ομάδα του Επταλόφου από τον Κιλκισιακό την ομάδα που τον ανέδειξε σε παίκτη πανελλήνιας εμβέλειας, η οποία απετέλεσε το «εφαλτήριό» του γιά την ανώτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, και στην οποία προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες τα τρία διαφορετικά διαστήματα, που αγωνίσθηκε σ’ αυτήν.

Σε μιάν εποχή γενικευμένης κρίσης και υποβάθμισης των πάντων σε όλους τους τομείς, παρουσίες παικτών της κλάσης και επιπέδου του Παντελιάδη σε ομάδες της περιφέρειας του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, ως καθοδηγητών των νεωτέρων, ασφαλώς και κοσμού τον συγκεκριμένο χώρο, βοηθώντας τον συνάμα να διατηρεί στοιχεία ποιότητας, που με την σειρά τους διατηρούν το ενδιαφέρον γι’ αυτόν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]