Αθλητισμός

Πανηγυρική «αυλαία» με νίκη και τέταρτη θέση για τον ΑΜΣΠ

Πανηγυρικός γιά τον ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ’89» υπήρξε ο «επίλογος» του φετινού χειροσφαιρικού πρωταθλήματος ε’ ομίλου β’ εθνικής κατηγορίας.
Με το εγχείρημα της ανανέωσης να δείχνει, ότι βρίσκεται σε καλό «δρόμο», και παίζοντας κατά διαστήματα αξιόλογο χειρόσφαιρο, το κιλκισιώτικο συγκρότημα επικράτησε του αντιστοίχου του ΑΣ Ν.Ελβετίας Θεσσαλνίκης με 32-19.
Τα πολλά νέα παιδιά του ΑΜΣΠ έδειξαν, πέραν της εμφανούς αγωνιστικής προόδου, ότι έχουν κάνει σημαντικά βήματα εμπρός σε ό,τι αφορά στην ομοιογένεια και στην τακτική με τις όποιες επιλογές και προσαρμογές κάτι που «συνηγορεί» σε ένα εντελώς διαφορετικό ξεκίνημα της νέας περιόδου, με περισσότερες απαιτήσεις, φιλοδοξίες και στόχους, υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι το φετινό εγχείρημα θα έχει συνέχεια και θα στηριχθεί ακόμη περισσότερο στο πλαίσιο της λειτουργίας του συλλόγου ως «φυτωρίου» του αθλήματος.
Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου οι παίκτες του ΑΜΣΠ ξεκίνησαν ορμητικά και έδειξαν ευχέρεια στον εκτελεστικό τομέα, με τελικές προσπάθειες τόσο από την κορυφή όσο και από τα πλάγια της επίθεσης.
Δεν απέφυγαν, όμως, στιγμές ολιγωρίας στην άμυνα, με επακόλουθο οι Θεσσαλονικείς να διατηρήσουν την επαφή στο αποτέλεσμα με την λήξη του πρώτου ημιχρονίου, που βρήκε τον ΑΜΣΠ προηγούμενο με 16-13.
Στην επανάληψη τα αμυντικά κεντά της ομάδας του Κιλκίς περιορίσθηκαν, ενώ αυτή συνέχισε να είναι παραγωγική στην επίθεση.
Ετσι πολύ γρήγορα ο ΑΜΣΠ «ξέφυγε» και δημιούργησε διαφορά, που συνεχώς διευρυνόταν, γιά να φτάσει στην τελική επικράτηση έχοντας δεχθεί μόλις έξι τέρματα κατά το δεύτερο ήμισυ του αγώνα.

Η σύνθεση:
Κολεσιώτης (Ευαγγελόπουλος, Λασκάκης), Τοκατζόγλου 14, Καρβουνίδης 5, Φαχουρίδης 4, Παλάλης 4, Μπαλάσκας 2, Τζιβιντσέλης, Ν.Παπαδόπουλος 1, Ραγιόπουλος 2, Χαλκίδης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]