Κοινωνία

Πανελλήνιους αγώνες ιχνηλασίας διοργανώνει ο κυνηγετικός σύλλογος Κιλκίς

Το Κιλκίς θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά πανελλήνιους αγώνες κυνηγετικής ιχνηλασίας, το σαββατοκύριακο 16 και 17.3.24.

Στην σημαντική αυτή ανακοίνωση προέβη ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Κιλκίς Χαράλαμπος Βασιλειάδης, καθώς ο φορέας, του οποίου προεδρεύει, ανέλαβε την διοργάνωση αυτών των αγώνων, με την υποστήριξη και του δήμου Κιλκίς.

Ο κ. Βασιλειάδης προέβη στην ανακοίνωση κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του ΚΣΚ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25.2.24, στις εγκαταστάσεις του συλλόγο, πίσω από τα σφαγεία.


Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε και στο θέμα του τελευταίου διαστήματος με την αλλαγή συμπεριφοράς των λύκων εξαιτίας συνεπειών της κλιματικής κρίσης και στα προβλήματα που ανακύπτουν και για τους κτηνοτρόφους αλλά και για τους κυνηγούς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, που απένειμαν εύσημα στον κυνηγετικό σύλλογο Κιλκίς για το έργο που επιτελεί.

Στην εκδήλωση επίσης βρέθηκαν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κιλκίς, ο δασάρχης Κιλκίς, υπάλληλοι της διεύθυνσης δασών Κιλκίς, θηροφύλακες της περιφέρειας Κιλκίς- Σερρών και αντιδήμαρχοι του δήμου Κιλκίς.

Παρέστησαν, επίσης εκ μέρους του αδελφού κυνηγετικού συλλόγου Λατσιών Κύπρου “Σπίθα” ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο εκπρόσωπος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Αντρέας Λαζανίτης. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα κρεοπωλεία Αφοί Κουραλίδη-ΑΣΠΙΚ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]