Αθλητισμός

Πανελλήνιο ρεκόρ με 17,87 από τον Κ. Ζώτο στη σφαιροβολία

Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία εφήβων σημειώθηκε στην ημερίδα κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος Ζώτος έστειλε τη σφαίρα στα 17,87 μ. και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ που ανήκε στον Νίκο Ποτουρίδη από τις 5 Μαρτίου του 2005 με 17,45 μέτρα.

Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα πίσω από τον Λατιφλάρι, που είχε βολή στα 18,06 μέτρα, ωστόσο η επίδοση του δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς δεν έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Βολή καλύτερη από το οριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, πέτυχε στο ίδιο αγώνισμα η Ελιζαμπέλα Τζένκο με 14,96 μ., όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων, σημείωσε στη σφαιροβολία ο Χρήστος Μουλιστάνος με 18,55.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]