Αθλητισμός

Δυναμικό ξεκίνημα νέας χρονιάς απο τον Κυριάκο Ζώτο

Δυναμικό ξεκίνησε για την νέα αγωνιστική περίοδο κλασικού αθλητισμού και γενικότερα την νέα χρονιά ο Κυριάκος Ζώτος. Ο 19χρονος διεθνής ρίπτης και πρωταθλητής του ΓΣ Μανδρών συμμετέσχε το Σάββατο 31.1.15 στην πρώτη φετινή ημερίδα κλειστού στίβου στο κλειστό προπονητήριο του εθνικού σταδίου Σερρών και συγκεκριμένα στο αγώνισμα τις σφαιροβολίας όπου πέτυχε να διακριθεί σε δύο κατηγορίες.

Ειδικότερα, στην κατηγορία ανδρών (σφαίρα 7,257κ.) κατετάγη τρίτος με 16,38μ. ενώ στην κατηορία εφήβων (σφαίρα 6κ.) δεύτερος με 18,49μ. καταρρίπτοντας και στις δύο περιπτώσεις τις ατομικές επιδόσεις του στον κλειστό στίβο. Το σημαντικότερο είναι ότι η επίδοσή του στην κατηγορία εφήβων υπερβαίνει σημαντικώς το όριο πρόκρισης (18,30μ.) στους αγώνες του πανευρωπαικού πρωταθλήματος ανοικτού στίβου που θα διεξαχθούν τον προσεχή Ιούνιο στην Σουηδία.
ΖΟΤΟΣ 3

Δεδομένου ότι η ημερίδα των Σερρών δεν συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα αγώνων διεκδίκησης της πρόκρισης ο κορυφαίος Κιλκισιώτης αθλητής της τελευταίας διετίας θα επιδιώξει να επιτύχει αυτόν τον στόχο στην ημερίδα του προσεχούς Σαββάτου 7.2.15, στο κλειστό προπονητήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Υπενθιμίζεται ότι, ως στέλεχος της εθνικής ομάδας ο αθλητής του Γιάννη Χρίστογλου προπονείται υπο την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού Δημήτρη Μιχελαράκη.

ΖΟΤΟΣ 1

Περισσότερα
Δείτε ακόμα