Γενικά

Στην πανελλήνια λαμπαδηδρομία το τοπικό τμήμα Κιλκίς του Ε.Ε.Σ.

Στην ετήσια πανελλήνια λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών, που διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας συμμετέχει για πρώτη φορά, διοργανώνοντας τις σχετικές εκδηλώσεις σε τοπικό επίπεδο, το τμήμα Κιλκίς του Εληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
“Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά στην πανελλήνια λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών που διοργανώνεται για δωδέκατη χρονιά υπό την αιγίδα του υπουργείου υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, του εθνικού κέντρου αιμοδοσίας, της πανελλήνιας ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών καθώς και της ελληνικής ομοσπονδίας θαλασσαμίας.

Η πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και οι εθελοντές του Eλληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σάς καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στην υποδοχή της ‘’Φλόγας Αγάπης ‘’ που θα πραγματοποιηθεί μπροστά απο τα γραφεία του περιφερειακού τμήματος μας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 2, την Παρασκευή 5-9-14 και ώρα 7 μ.μ και έπειτα να ακολουθήσετε την λαμπαδηδρομία μέχρι τον τελικό προορισμό της συμβάλλοντας και εσείς από την πλευρά σας σε αυτήν την διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στον νομό μας. Η συμμετοχή σας θα είναι πολύτιμη ώστε η ‘’ Φλόγα Αγάπης ‘’ να φωτίσει στις καρδιές όλων των συμπολιτών μας, καλλιεργώντας έτσι, το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στον χώρο της πλατείας Ειρήνης θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων σε ειδικά περίπτερα από την Τετάρτη 3-9-14 έως και την ημέρα της λαμπαδηδρομίας με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού πρατηρίου του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς.

H γιορτή ‘’Αγάπης’’ σηματοδοτεί την έναρξη της με την τελετή αφής της φλόγας που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη πλατεία Συντάγματος – Αθηνών με την παρουσία προεδρικής φρουράς καθώς και εκπρόσωπων της κυβέρνησης και εκπροσώπων παγκόσμιων οργανισμών αιμοδοσίας. Στην Αθήνα θα παρευρεθεί και ο εκπρόσωπος της εθελοντικής αιμοδοσίας περιφέρειας Κιλκίς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού κ.Θεολόγος Ζώτος συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κ. Αικατερίνη Φραγγίδου, ο οποίος θα απευθύνει έναν χαιρετισμό στο Σύνταγμα και θα είναι αυτός που θα παραδώσει τη ‘’Φλόγα Αγάπης’’ στην πρόεδρο του περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. στις 5 Σεπτεμβρίου στην πόλη μας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα