Αθλητισμός

Παλαίμαχοι που ξέρουν να συνδυάζουν πάντα «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»

Έδειξαν δύο πράγματα. Πρώτον, ότι η μπάλλα είναι …«μικρόβιο», γιά το οποίο δεν υπάρχει εφ’ όρου ζωής καμμία θεραπεία, εξ ου και το ότι η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται σε καμμία ηλικία …«άχρι θανάτου»!

Δεύτερον, ότι ξέρουν πάντα και διαχρονικώς να συνδυάζουν «το τερπόν μετά του ωφελίμου», με τους μεταξύ τους αγώνες να είναι πάντοτε μία γιορτή, ένα διαφορετικό «πάρτυ».

Αυτήν την φορά, την Δευτέρα 23.5.15, οι παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού και του Κιλκισιακού-Φίλων συναντήθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, με την ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων από την νέα υπό τον Τάκη Βάβαλη διοίκηση των πρώτων.

Η συνάντηση περιελάμβανε τον μεταξύ τους αγώνα, ήτοι …το «ωφέλιμον» και …«πίτσα πάρτυ», ήτοι …το «τερπόν» (γιά αξιοσέβαστο αριθμό εξ αυτών …το αντίστροφο!).

Και οι δύο ομάδες κατάφεραν να καταστήσουν γιά άλλη μία φορά ….ελκυστιό αυτόν τον συνδυασμό, επιδεικνύοντας ζήλο …και στα δύο «σκέλη» του!

«Επιδόρπιο» οι πολλές ευχάριστες στιγμές (με τα …πειράγματα να έχουν …την τιμητική τους!), που προκαλούν οι κοινές αναμνήσεις και οι ιδιαίτεροι δεσμοί, που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους επί τόσα χρόνια, με …μπύρα και αναψυκτικά να «χύνουν λάδι στην φωτιά» αυτών των ευχάριστων στιγμών.

Ως προς τον αγωνιστικό τομέα οι Σερραίοι αποδείχθηκαν περισσότερο… «φορμαρισμένοι» από τους Κιλκισιώτες, εξ ου και η άνετη επικράτησή τους με 3-1.

Τα τέρματα

Εγγονίδης 1-0
Εγγονίδης 2-0
Καρακίδης, πεν. 2-1
Πεμπές 3-1

Οι συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Σαββίδης): Κοτσαμπασίδης, Μακράκης, Αβραμίδης, Βαλιάνης, Τσέλιος, Αρβανιτίδης, Καρυοφύλλης, Πεμπές, Ρ.Τσιφούτης, Αποστόλου, Εγγονίδης.
Αγωνίσθηκαν και οι Μπαϊρας, Βαγενάς, Δημητριάδης
Κιλκισιακός-Φίλοι(Αποστολίδης): Χατζόπουλος, Ιωαννίδης, Λοκοβίτης, Καραδήμος, Δημητριάδης, Κιτηρίδης, Νικολαϊδης, Φουτσιτζής, Σαχινίδης, Ζιάκας, Καρακίδης.
Αγωνίσθηκαν και οι Κεσίδης, Καζακίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιωτίδης, Γ.Παπαδόπουλος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα