Ελλάδα

Ουρά… 10.000 ατόμων για δίπλωμα οδήγησης στην Κ.Μακεδονία

Τεράστια είναι η λίστα των υποψήφιων οδηγών που αναμένουν να υποβληθούν σε εξετάσεις στην Κεντρική Μακεδονία, λόγω του «παγώματος» ελέω πανδημίας αλλά των καθυστερήσεων του παρελθόντος. Συγκεκριμένα, πάνω από 10.000 είναι οι υποψήφιοι που περιμένουν να δώσουν εξετάσεις, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κεντρικής Μακεδονίας Στάθη Αβραμίδη.

«Οι εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών σταμάτησαν στις 2 Νοεμβρίου 2020, και εκτιμάται ότι περίπου 10.000 υποψήφιοι οδηγοί αναμένεται να εξεταστούν στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Σαφώς, οι ιδιοκτήτες των σχολών οδηγών κάνουν παράπονα που είναι κλειστοί, καθώς θα υπάρχουν προβλήματα στην επαναλειτουργία τους» δηλώνει στη «ΜτΚ» ο κ. Αβραμίδης. Ο αντιπεριφερειάρχης δεν αποκλείει μάλιστα τις πρώτες εβδομάδες πολλές σχολές οδηγών να μην προχωρήσουν σε νέες εγγραφές μαθητών. «Εκτιμάται πως όταν θα αρχίσουν ξανά οι εξετάσεις θα υπάρχει μία καθυστέρηση περίπου 15 ημερών. Οι εξετάσεις θα συνεχίσουν να γίνονται με τον ίδιο τρόπο και δεν προβλέπεται κάποια διαφοροποίηση, εκτός και εάν υπάρξει έκτακτη νομοθετική ρύθμιση από το υπουργείο».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]