Αθλητισμός

«Ορθώνει» σιγά-σιγά «ανάστημα» στον «φιλέ» το πετοσφαιρικό «φυτώριο» του Αίαντος Κιλκίς

Τον καλύτερο έως σήμερα αγώνα της, κατά γενική ομολογία των παρευρεθέντων, έδωσε το Σάββατο 28.11.15 η ομάδα πετοσφαιρική ομάδα των κορασίδων του Αίαντος Κιλκίς με 3-1 σετ..

Έχοντας απέναντι την δεύτερη της φετινής κατάταξης του πρωταθλήματος Κ.Μακεδονίας αντίστοιχη της Νίκης Αιγινίου έπαιξε καταπληκτικά χαρίζοντας στους φιλάθλους της κερκίδας έναν αγώνα με αμφίρροπο έως τον τελευταίο πόντο, αφού και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση, τα σετ της ποίας ήταν 25-20, 26-24, 19-25, 25-20 υπέρ της Νίκης. Οι αθλήτριες και των δυο ομάδων καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές στην κερκίδα. Πολύ ικανοποιημένοι γονείς, παίκτριες και ο προπονητής , δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της νικήτριας ομάδας με την παραδοχή ότι η κιλκισιώτικη ομάδα έκανε άλματα προόδου από τον πρώτο αγώνα μεταξύ τους, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως η ομάδα των παγκορασίδων νίκησε την αντίστοιχη του Πανθέου Λιτοχώρου με 3-1 ,παρά την κατώτερη των δυνατοτήτων της εμφάνιση. Σε ένα μέτριο παιχνίδι όπου η ομάδα του Λιτοχώρου ήταν μπροστά στο αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος των σετ. Ομως ο Αίας κατάφερε την ανατροπή στα τρία και έφτασε στην επιτυχία ενώ μόνο στο τέταρτο σετ έδειξε τη δυναμική του προηγηθείς 19-4, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον προπονητή της να κάνει πολλές αλλαγές για να δώσει αγωνιστικές εμπειρίες στα πολλά νέα μέλη της ομάδας.

Ο επόμενος αγώνας της ομάδας κορασίδων του Αίαντος θα διεξαχθεί το Σάββατο 5.12.15 στο Κιλκίς με την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, με ώρα έναρξης 2 μετά το μεσημέρι. Εξ άλλου την Κυριακή ΚΥΡΙΑΚΗ 6.12.15 θα αγωνιστεί και η ομάδα των Παγκορασίδων του Αίαντος με την ομάδα της Νίκης Αιγινιακού με ώρα έναρξης 12 το μεσημέρι.
Οι συνθέσεις:
Κορασίδων
Ολυμπία Κοτίδου
Παναγιώτα Σαλαμανδράκη
Αναστασία Εμμανουηλίδου
Δέσποινα Καντίδου
Αικατερίνη Ταντσοπούλου
Χριστίνα Ναλπαντίδου
Θεοδώρα Λαμπριανίδου
Ολυμπία Βουζίνα
Κυπαρισσένια Εμμανουηλίδου
Δήμητρα Χνιτίδου

Παγκορασίδων

Χριστίνα Ναλπαντίδου
Αναστασία Εμμανουηλίδου
Αικατερίνη Ταντσοπούλου
Σοφία Παπαδοπούλου
Δέσποινα Καντίδου
Σοφία Κώστογλου
Θωμαή Παπαδοπούλου
Σταυρούλα Κώστογλου
Αικατερίνη Λαμπριανίδου
Κυπαρισσένια Εμμανουηλίδου
Μαρία Συγγουρίδου
Ματθίλδη Σιδηροπούλου
Ελένη Παχνή

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα