Αγροτικά

Κέντρο εξυπηρέτησης αγροτών γιά την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ

Το κέντρο εξυπηρέτησης αγροτών (ΚΕΑ) νομού Κιλκις ως φορέας Α (πύλη υποδοχής γιά καταχώριση και ψηφιοποίηση δηλώσεων καλλιέργειας-εκτροφής 2014) και ως φορέας Β (μοναδική πύλη του νομού Κιλκίς, απασφαλμάτωσης, διορθώσεων δηλώσεων καλλιέργειας-εκτροφής 2014) σύμφωνα με την απόφαση με αριθμ. Πρωτ. 274/38602/27.3.2014 του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, είναι στην διάθεση των παραγωγών του νομού Κιλκίς από σήμερα προκειμένου να καταθέσουν γρήγορα και αξιόπιστα τις δηλώσεις τους.
Το επιτελείο του ΚΕΑ Κιλκίς είναι έτοιμο να τους εξυπηρετήσει στα γραφεία μας στο Κιλκίς, Δημοκρατίας 13, απέναντι από την λέσχη κυνηγών.
Προτεραιότητα θα δοθεί στους αγρότες ή κτηνοτρόφους, που θα καταθέσουν γιά πρώτη φορά δήλωση.
Γιά οποιαδήποτε απορία το επιτελείο του ΚΕΑ βρίσκεται στην διάθεση των παραγωγών στα τηλέφωνα 23410 22025 και στο email [email protected]
Σημειώνεται ότι το ΚΕΑ Κιλκίς είναι μέλος της «Gaia Επιχειρείν» ΑΕ η οποία ανέλαβε το έργο των δηλώσεων του ΟΣΔΕ των αγροτών γιά την επταετία 2014-2020 ως φορέα συντονισμού γιά όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]