Κοινωνία

«Ομόρφυναν» το «Παλατάκι» τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς

Με χαμόγελα, μία ιδιαίτερη επίσκεψη και έναν εντελώς διαφορετικό, αλλά πολύ όμορφο τρόπο ξεκίνησε το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα της ανώτερης εθνικής κατηγορίας.

Το ξεχωριστό χρώμα στη προπόνηση του «Δικεφάλου» έδωσε η επίσκεψη του εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Οι εκλεκτοί καλεσμένοι βρέθηκαν στο «PAOK Sports Arena» στα πλαίσια του διαθεματικού προγράμματος του σχολείου, ξεναγήθηκαν στο γήπεδο και στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ ΠΑΟΚ και πέρασαν αρκετή ώρα παίζοντας μπάσκετ, περιμένοντας τη μεγάλη στιγμή, να συναντηθούν με τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η παρουσία των «ασπρόμαυρων» παικτών στον κεντρικό χώρο του γηπέδου, προκάλεσε ενθουσιασμό, πολλές φωτογραφίες, αλλά και εκπλήξεις, καθώς όλα τα μέλη του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς μαθητές, συνοδοί και δάσκαλοι, είχαν δημιουργήσει χειροποίητα μπρελόκ με το έμβλημα του ΠΑΟΚ και τα παρέδωσαν σε κάθε ένα παίκτη της ομάδας ξεχωριστά.

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς τρία χειροποίητα λάβαρα του ΠΑΟΚ παραδόθηκαν στον τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο, τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου και τον αρχηγό Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Τα χαμόγελα των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για τους παίκτες και το καλύτερο δώρο για το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό και το σχόλιο του Θοδωρή Ζάρα (ο οποίος μάλιστα παρέλαβε και ένα χειροποίητο μπρελόκ με το όνομά του): «Ήταν μια πολύ όμορφη έκπληξη η σημερινή. Δώσαμε μεγάλη χαρά στα παιδιά. Άλλωστε είναι ένα μέρος της δουλειάς μας.

Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ελπίζω ότι θα έχουμε και στο μέλλον τέτοιου είδους επισκέψεις στο γήπεδό μας, αλλά θα παρακινήσουμε ταυτόχρονα συνανθρώπους μας να βρεθούν δίπλα σε αυτά τα παιδιά».

Η επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς πραγματοποιήθηκε στην παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης για τον αυτισμό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]