Αθλητισμός

Ομάδα εφήβων (Κ18) στην ΑΕ Πολυκάστρου

Η διοίκηση της Α.Ε. Πολυκάστρου, ανακοίνωσε την ίδρυση ομάδας εφήβων του συλλόγου (ηλικιών μέχρι 18 ετών ή Κ18), η οποία την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 16 θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:
«…Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έτοιμους και έμπειρους ποδοσφαιριστές με στόχο την πλαισίωση της ανδρικής ομάδας από αθλητές, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ18 της ΑΕΠ έχει αναλάβει ο πολύπειρος προπονητής Κωνσταντίνος Μελίδης, παλαίμαχος άσσος της ομάδος. Από τις 10.8.15 έχει ξεκινήσει την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών με καθημερινές προπονήσεις στο δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου, που θα είναι και η έδρα της ομάδας για τους επίσημους αγώνες.
Η ομάδα Κ18 της ΑΕΠ θα λειτουργεί με το καταστατικό του Α.Ο. Καβαλιωτών με πρόεδρο τον Πασχάλη Δελήπαλτα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]