Πολιτική

«Όλοι μαζί θα κρατήσουμε ψηλά την σημαία του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Σ. Τσολάκης

Προεκλογική ομιλία στο κέντρο νεότητας της ιστορικής έδρας της Παιονίας, Γουμένισσας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 21.1.15 ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Σάββας Τσολάκης.
Ο κ. Τσολάκης, ο οποίος έχει ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους της Γουμένισσας, τόνισε ιδιαιτέρως ότι είναι αναγκαία και χρήσιμη «φωνή» το ΠΑΣΟΚ, καθώς πρόκειται γιά την φωνή, που είναι:
-Υπεύθυνη γιά την χώρα
-Προοδευτική γιά την κοινωνία.
-Πολιτική για τη διακυβέρνηση.
-Ενωτική για την παράταξη.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε μεταξύ των άλλων: «Επιδίωξη μας αποτελεί η συγκρότηση ευρείας εθνικής διακυβέρνησης, με την συμμετοχή όλων των δυνάμεων του ευρωπαϊκού συνταγματικού τόξου.
Τα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα της χώρας χρειάζονται μια τέτοια κυβέρνηση.
Το ΠΑΣΟΚ διαθέτει πολιτική εμπειρία, έχει καθαρή πολιτική κατεύθυνση και ο ρόλος του είναι απαραίτητος στην σημερινή, μεταβατική και αβέβαιη περίοδο.
Σε αυτούς, λοιπόν, που προγράφουν το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, απαντάμε, ότι θα τους διαψεύσουμε.
Όλοι μαζί θα δώσουμε τον κρίσιμο αυτόν αγώνα.
Όλοι μαζί θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, την σημαία που σήκωσε για πρώτη φορά στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου».

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]