Ολοένα και πιό «φωτεινό»… το «αστεράκι» Π.Παπαδόπουλος

Αθλητισμός /

Ένας ακόμη «κρίκος» προστίθεται στην μακρά «αλυσίδα» δρομέων ταχυτήτων, που αναδείχθηκαν στον ΓΑΣ Κιλκίς.
Έτσι, το «αστεράκι», που λέγεται Παύλος Παπαδόπουλος αρχίζει και γίνεται σιγά-σιγά πιό «φωτεινό».
Ο 17χρονος φερέλπις αθλητής του συλλόγου του Κιλκίς έδωσε «διαπιστευτήρια» μελλοντικής λαμπρής πορείας (πάντα υπό την αίρεσιν της εμφανίσεως ασταθμήτων παραγόντων) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών (ελπίδων), οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 25 και 26.7.15 στο ολυμπιακό στάδιο Αθηνών «Σπύρος Λούης».
Τα «διαπιστευτήρια» αυτά ήταν η νέα ατομική επίδοση στον δρόμο 100μ. με 11.15 έναντι 11.17 της προηγουμένης και η βαθμολογούμενη ένατη θέση της κατάταξης του αγωνίσματος, στο οποίο ήταν ένας από τους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού, που αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα νέων ανδρών, ανήκοντας ακόμη στην κατηγορία παίδων!
Γιά το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου ο φερέλπις δρομέας ταχυτήτων θα επιδιώξει είτε νέα βελτίωση της ατομικής επίδοσης είτε σταθεροποίηση σ’ αυτά τα επίπεδα, ώστε να έχει κάποιο «μαξιλάρι» εν όψει της εισόδου του στην κατηγορία εφήβων, καθώς αυτή συμπίπτει με την φοίτηση στην τρίτη λυκείου, που συνεπάγεται πολύ αυξημένενες μαθητικές υποχρεώσεις.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]