Αθλητισμός

Ολοένα και πιό «φωτεινό»… το «αστεράκι» Π.Παπαδόπουλος

Ένας ακόμη «κρίκος» προστίθεται στην μακρά «αλυσίδα» δρομέων ταχυτήτων, που αναδείχθηκαν στον ΓΑΣ Κιλκίς.
Έτσι, το «αστεράκι», που λέγεται Παύλος Παπαδόπουλος αρχίζει και γίνεται σιγά-σιγά πιό «φωτεινό».
Ο 17χρονος φερέλπις αθλητής του συλλόγου του Κιλκίς έδωσε «διαπιστευτήρια» μελλοντικής λαμπρής πορείας (πάντα υπό την αίρεσιν της εμφανίσεως ασταθμήτων παραγόντων) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών (ελπίδων), οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 25 και 26.7.15 στο ολυμπιακό στάδιο Αθηνών «Σπύρος Λούης».
Τα «διαπιστευτήρια» αυτά ήταν η νέα ατομική επίδοση στον δρόμο 100μ. με 11.15 έναντι 11.17 της προηγουμένης και η βαθμολογούμενη ένατη θέση της κατάταξης του αγωνίσματος, στο οποίο ήταν ένας από τους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού, που αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα νέων ανδρών, ανήκοντας ακόμη στην κατηγορία παίδων!
Γιά το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου ο φερέλπις δρομέας ταχυτήτων θα επιδιώξει είτε νέα βελτίωση της ατομικής επίδοσης είτε σταθεροποίηση σ’ αυτά τα επίπεδα, ώστε να έχει κάποιο «μαξιλάρι» εν όψει της εισόδου του στην κατηγορία εφήβων, καθώς αυτή συμπίπτει με την φοίτηση στην τρίτη λυκείου, που συνεπάγεται πολύ αυξημένενες μαθητικές υποχρεώσεις.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας