Αθλητισμός

Όλα πήγαν «ρολόι» στην πρώτη διοργάνωση της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού


Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η πρώτη διοργάνωση ηλικιακών κατηγοριών της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν την Κυριακή 31.5.15, στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.
Στην διοργάνωση πέραν του «οικοδεσπότη» Κιλκισιακού συμμετείχαν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς, της Ομόνοιας Σταυρούπολης, του Βυζαντινού Αετού Πτολεμαΐδας και των προπαίδων της «ακαδημίας» Χρήστου Καλιφούλη από την Λητή Θεσσαλονίκης.
Από νωρίς το πρωί ο αγωνιστικός χώρος χωρίστηκε σε τέσσερα, και στη συνέχεια σε πέντε μικρά γήπεδα, με τους υπευθύνους των άλλων «ακαδημιών» να μένουν εντυπωσιασμένοι από το γήπεδο, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση από την σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού.
Μουσική, πολλές εκπλήξεις και, φυσικά, δώρα στα παιδιά, τα οποία παρά την ζέστη έδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους, σε ένα «πολύβουο» γήπεδο, καθώς περισσότεροι από πεντακόσιοι θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες.
Οι υπεύθυνοι της «ακαδημίας» φρόντισαν και την τελευταία λεπτομέρεια, ούτως ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα αποτελέσματα δεν έχουν καμμία σημασία. Γι’ αυτόν τον λόγο, όλες οι ομάδες σε κάθε ηλικιακό τμήμα (παμπαίδες, προπαίδες, μικροί προπαίδες, πολύ μικροί προπαίδες) έπαιξαν μεταξύ τους, και στο τέλος παρέλαβαν κύπελλο και αναμνηστικό δίπλωμα (ένα για κάθε ποδοσφαιριστή) για την συμμετοχή τους.
Η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού δεν σταματά τις δραστηριότητές της, και την προσεχή Κυριακή 7.6.15 θα ταξιδέψει στην Πτολεμαΐδα για να δώσει φιλικούς αγώνες με τον Βυζαντινό Αετό, ο οποίος είναι έτοιμος να ανταποδώσει την φιλοξενία.
Η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο του οργανισμού αθλητισμού Αικατερίνη Γιαννακούλα-Ζιούτα και τον αντιπρόεδρο του οργανισμού αθλητισμού δήμου Κιλκίς Νικόλαο Σερασκέρη για την παραχώρηση και χρήση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς με σκοπό την διεξαγωγή των αγώνων της πρώτης διοργάνωσης ηλικιακών κατηγοριών.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]