Αθλητισμός

«Οκτώ στα οκτώ» ο Αετός Κιλκίς

Αγώνες οκτώ, νίκες οκτώ, και ο Αετός Κιλκίς παραμένει ακλόνητος στην κορυφή της κατάταξης του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος β’ κατηγορίας Κ. Μακεδονίας.

Την όγδοη νίκη της η ομάδα του Κιλκίς την σημείωσε επί των «συντοπιτών» Ατρομήτων Ν. Σάντας (πρώην δήμου Γαλλικού) στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη, με 82-42.

Η σύνθεση: Κόγιας 6, Γιαννώτας 7, Χειρούδης 1, Φιλιππίδης 7, Βαϊτσούδης 13 (1τρ), Τσαρίδης 4, Μουρζίδης 15 (1τρ), Τσακλίδης 7, Μαργαριτίδης 18 (1τρ), Μαργιοράκης 2, Γρηγοριάδης, Σαλονικίδης 2.

Oι αγώνες των παμπαίδων
Το τμήμα παμπαίδων αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας και ηττήθηκε με 65-33 μία καλύτερη αλλά και ηλικιακών εμφανώς υπέρτερη ομάδα. Παρόλα αυτά το πάλεψε και όλα τα παιδιά προσπάθησαν γιά το καλύτερο.

Η σύνθεση: Θέμης Λεγγερής, Γιώργος Ταχτσίδης, Χρηστος Τεβρεντζίδης, Γιώργος Κουζουκάκης, Τάσος Γιοβανούδης, Αντώνης Ασιγκίδης, Δούκας Καβάζης, Γιώργος Αντωνίου, Σπύρος Παπαβασιλείου, Γιώργος Καπίδης, Στρατής Ματθέλης, Θανάσης Αμοιρίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]