Κοινωνία

Οι ποιμένες γονατίζουν… έψαλε η χορωδία του ΠΜΣ Κιλκίς

Η χορωδία του πολιτιστικού μουσικού συλλόγου Κιλκίς, συμμετέχοντας στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς στην πλατεία του δημοτικού πάρκου, ερμήνευσε το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Θέμις Κοσμίδης ο οποίος εξύμνησε το έργο της χορωδίας και την ευχαρίστησε για την συμμετοχή της.

Πολλοί ήταν οι τυχεροί που παραβρέθηκαν και απόλαυσαν, την Άγια νύχτα, οι ποιμένες γονατίζουν, γιορτινά τραγούδια ηχούν, Βενετιά, Γοργόνα, Τζαμάικα, Βυζαντινά κάλαντα Χριστουγέννων, Ποντιακά κάλαντα, Τρίγωνα κάλαντα.

Φέρτε μας κρασί να πιούμε,
Και του χρόνου να σας πούμε,
Και του χρόνου να σας πούμε,
Φέρτε μας κρασί να πιούμε,
ήταν η επωδός με την οποία έκλεισε το πρόγραμμά της η χορωδία, ερμηνεύοντας τα κάλαντα της Ικαρίας.

Τη χορωδία διηύθυνε και συνόδευσε με το πιάνο ο μαέστρος Γιάννης Ζγούρας.

Η πρόεδρος του συλλόγου Σταυρούλα Γιοβανούδη κάλεσε τον κόσμο να περάσει από τον μπουφέ τον οποίο έστησαν τα μέλη του συλλόγου για να κεραστεί κόκκινο κρασί, νηστίσιμες πίτες, πιροσκί και γλυκά.

Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του πολιτιστικού μουσικού συλλόγου Κιλκίς εύχονται στους φίλους συμπολίτες μας και σε όλο τον κόσμο, Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές και δημιουργικό το νέο έτος 2023.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Τετάρτες στην Θεσσαλονίκη»

Ευρύτατη απήχηση, θερμή ανταπόκριση και αθρόα προσέλευση χαρακτήρισαν τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανου Παραστατίδη σε Εύοσμο […]