Πολιτική

Οι εξελίξεις στον δημοτικό συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή» μετά την τετράμηνη αργία του πρώην δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη

Το θέμα πλέον είναι, κατά πόσο αυτή η “αργία” θα επηρεάσει την λειτουργία του δημοτικού συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή», του οποίου ηγείται, και κατά πόσον η εν λόγω εξέλιξη θα επηρεάσει τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις και την προοπτική να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες περί καθόδου του Χρήστου Γκουντενούδη στις επόμενες εκλογές με την λήξη της διοικητικής ποινής του και της επανόδου του στα καθήκοντα του μετά την λήξη της τετράμηνης αργίας του πρώην δημάρχου γιά παράβαση καθήκοντος!

Κάτι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, συζητήθηκε και κατά την πρόσφατη συνάντηση των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, με εξαίρεση την απουσία του Γεωργίου Φράγκου, αμέσως μετά την γνωστοποίηση της ποινής στον κ. Γκουντενούδη, όπου, βεβαίως, συζητήθηκε και ποιός θα τεθεί επικεφαλής της παράταξης το επίμαχο διάστημα, όπου, από ό, τι διαφαίνεται, θα προωθηθεί επειδή εκλέγεται από το Πολύκαστρο ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Δημήτρης Μπαβέλης.

Σε κάθε περίπτωση η επιβολή διοικητικής ποινής τετράμηνης αργίας σε ένα πολιτικό – αυτοδιοικητικό στέλεχος, ακόμη και γιά λόγους ήσσονος σημασίας, συνιστά πάντοτε πρόβλημα, ιδίως σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, η οποία δεν απέχει και πάρα πολύ από αυτές των εκλογών.

Όμως, το πόσον και αν αυτή θα επηρεάσει την τοπική κοινή γνώμη, τις εξελίξεις και τον πρωταγωνιστή τους, τον κ.Γκουντενούδη, θα ήταν δύσκολο να εκτιμηθεί στην παρούσα χρονική συγκυρία, καθώς, πέραν των άλλων, θα πρέπει να φανεί, πώς θα εξελιχθούν τα δεδομένα στους επόμενους μήνες και σε ενδοπαραταξιακό επίπεδο γιά τον συνδυασμό ”Παιονία Ισχυρή” και κατά πόσον αυτός θα δικαιώσει στην πράξη τον δεύτερο προσδιορισμό του, δηλαδή …”Ισχυρή” !

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]