Κοινωνία

Οι δράσεις και η κοπή της βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Γουμένισσας

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2024 το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας μοίρασε ατομικά αντισηπτικά φιαλίδια στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Παιονίας.

Από τις 23 εώς τις 26 Ιανουαρίου 2024 έγινε εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών από εκπαιδευμένο λειτουργό του Ε.Ε.Σ. στους εκπαιδευτικούς του Β΄ δημοτικού σχολείου Αξιούπολης.

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 το μέλος του συμβουλίου μας Μπ. Κούπανη έκανε παρουσίαση-ομιλία για τον εθελοντισμό στο νηπιαγωγείου του Β΄δημοτικού σχολείου Γουμένισσας.

Το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024, στο καφέ CORTE, μετά την ευλογία του πατέρα Χρ.Γραμματικού, ο πρόεδρός μας Γ.Κουσιδώνης έκοψε την βασιλόπιτα του τμήματος.

Τυχερή η Άννα Κούρτη, που κέρδισε ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο.

Ακολούθησε ο απολογισμός των δράσεων μας του 2023 από την γραμματέα μας Ιωάννα Δελιτζάκη και ο οικονομικός απολογισμός για το 2023 από τον ταμία μας Ε.Σουλούντση, ενώ την εκδήλωση έκλεισε η πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς Κατερίνα Παναγιωτίδου Φραγγίδου, που αναφέρθηκε στις πολυσχιδείς δραστηριότητες του τμήματος Κιλκίς, ως πηγή ανατροφοδότησης σε ιδέες και δράσεις για το τμήμα της Γουμένισσας.

Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Παιονίας Κ.Σιωνίδης, οι αντιδήμαρχοι Α.Τζούρτζος, Β.Καπετάνης, Κ.Καλαβάζης, ο πρόεδρος της κοινότητας Γουμένισσας Β.Καραδουλάμης, ο περιφερειακός σύμβουλος Στ.Παπουλίδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολλά μέλη και φίλοι του εθελοντισμού, σε μια κατά γενική ομολογία, ζεστή και πετυχημένη εκδήλωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]