Πολιτική

Νίκος Σαχπεκίδης: Ήταν τιμή μου

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και την τιμή που μου κάνατε με την επιλογή σας.

Νοιώθω περηφάνεια για τον καθέναν από εσάς που με την προτίμησή του στάθηκε στο πλάι μου σ αυτόν τον αγώνα χωρίς έπαρση και αλαζονεία, πιστοί στις αρχές και τις αξίες της ΝΔ.

Σας ευχαριστώ γιατί η ψήφος σας είναι για μένα η δύναμη που χρειάζομαι για να συνεχίσω τον αγώνα. Είναι η συστράτευση σε κοινή πορεία με στόχο την πολυπόθητη ανάπτυξη του τόπου μας.

Και είναι διπλή η τιμή γιατί αυτή ακριβώς η εμπιστοσύνη προέρχεται από σημαντικούς, ξεχωριστούς ανθρώπους. Ανθρώπους σαν και σας που δεν υποκύπτουν στις «σειρήνες» των απατηλών υποσχέσεων, στις μάταιες ελπίδες και τα κούφια λόγια.

Είναι η ψήφος ανθρώπων με ολοκληρωμένη άποψη, ανοιχτό μυαλό και καρδιά που βάζουν πάνω από όλα το κοινό καλό και όχι το ατομικό συμφέρον.

Γι αυτό και σας ευχαριστώ άλλη μια φορά δίνοντας την υπόσχεση να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όσα πιστεύω: Για την πρόοδο, τη δικαιοσύνη, τις ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες για όλους και όλες. Για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς που με ψηφίσατε με την καρδιά σας.

Πάμε μαζί για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Και θα είμαστε μαζί και στις επόμενες , και τις μεθεπόμενες…

Είναι τιμή μου να συμπορεύομαι μαζί σας.

Περισσότερα

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]

Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Φωτοσχόλιο

Από τη επιμνημόσυνη δέηση στον μητροπολιτικό ναό της πόλης του Κιλκίς στη Μνήμη των θυμάτων Γενοκτονίας της Μικράς Ασίας