Πολιτική

Ν.Νικολόπουλος: «Να εντείνουμε την προσπάθεια γιά την ανατροπή»

«Σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών και μελών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», στο Κιλκίς, μίλησε την Παρασκευή 4.4.14 ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες του στην Βόρειο Ελλάδα.
Ο κ. Νικολόπουλος, μετά από διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της πόλης, καθώς από περιοδεία που πραγματοποίησε σε αυτήν, συνομιλώντας με εκατοντάδες πολίτες, ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς.
«Τραγική αλλοίωση»
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, το ότι τα «Μποφώρ» της «Μπαλτακιάδας» που πλήττουν τελευταία την ΝΔ, αποτελούν «μία ακόμη τρανή απόδειξη των μεγάλων… εκπτώσεων δημοκρατίας που έχει εγκαθιδρύσει η συγκυβέρνηση του «μνημονίου» και, δυστυχώς, μία ακόμη απόδειξη της τραγικής αλλοίωσης μίας μεγάλης και ιστορικής παράταξης από τον Α. Σαμαρά, ο οποίος αποδείχτηκε «λίγος» και «λιποβαρής» στην πιο κρίσιμη καμπή της παράταξης, αλλά και της ίδιας της χώρας». Και συνέχισε:
«Το αίτημα του λαού για δημοκρατία και δικαιοσύνη, αλλά και για απαλλαγή από τη συνταγή θανάτου της «Τριμερούς», δυναμώνει μετά από όλα αυτά. Οι αποκαλύψεις πρέπει να εγείρουν τα αντανακλαστικά όλων μας και να εντείνουν τις προσπάθειές μας για την μεγάλη ανατροπή που έχει ανάγκη ο τρόπος». Προσέθεσε δε, ότι η δικαίωση του παλλαϊκού αιτήματος για επιστροφή των κλεμμένων και απολογία των ενόχων που τον οδήγησαν στην εξαθλίωση, είναι πλέον πολύ κοντά.
«Όπως έστρωσαν»
«Οι δήθεν ακούραστοι διώκτες του νεοφασισμού και του νεοναζισμού αποδεικνύονται ότι ήσαν αδίστακτοι και ακούραστοι μόνο ως προς τις επινοήσεις τους για να διατηρήσουν την εξουσία τους αλλά και παράλληλα μικρόνοες, που τρέμουν τώρα τις αποκαλύψεις όσων υποτίθεται ότι καταδίωκαν» σημείωσε ο πρώην υφυπουργός.
«Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν» συμπλήρωσε, προσθέτοντας: «Αυτά παθαίνει κάποιος που δεν πιστεύει πραγματικά στη δύναμη της δημοκρατίας και την υπεροχή των ιδεών και των αξιών της έναντι οποιασδήποτε άλλης ιδεολογίας».
Ακόμη, ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε την στήριξη της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» στις ευρωεκλογές, απευθύνοντας παράλληλα ένα ανοικτό κάλεσμα σε κάθε «αντιμνημονιακό» και «αντικαθεστωτικό» πολιτικό ή πολιτική δύναμη, που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς και ασπάζεται τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού.
«Αποδεχόμενος να συνεργαστώ με τον Βύρωνα Πολύδωρα και τον Χρήστο Ζώη, τόνισε, «εκλαμβάνω αυτήν την συνεργασία ως απαρχή μίας νέας συσπείρωσης του κεντροδεξιού χώρου, Ακόμη, όμως, βλέπω πολλούς… απ’ έξω. Ακόμη βλέπω πολλούς «μοναχικούς καβαλλάρηδες». Ούτε η Πατρίδα ούτε η παράταξη όμως έχουν άλλη χρονική πολυτέλεια. Οφείλουμε όλοι, να βρεθούμε πάλι σε κοινό μετερίζι. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εμπνεύσουμε τον λαό στην δυνατότητα της μεγάλης αλλαγής» επεσήμανε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα