Αθλητισμός

Νίκησε η αλληλεγγύη στον αγώνα μπάσκετ Κούπας Κιλκίς – Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών

Όμορφο θέαμα, χωρίς εντάσεις και τη συνηθισμένη αγωνία για το νικητή, απόλαυσαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το Σάββατο τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ της πρωταθλήτριας ‘’Κούπας’’ Κιλκίς και του συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

Ο λόγος που ο ανταγωνισμός βρέθηκε εξόριστος από το μπασκετικό παιχνίδι ήταν ο φιλανθρωπικός του χαρακτήρας.

Οι παίκτες της γηπεδούχου και μεγάλα ονόματα από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης όπως ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Κώστας Τότσιος έπαιξαν μπάσκετ για να βοηθήσουν τις άπορες οικογένειες του δήμου Κιλκίς, γι’ αυτό εξάλλου αντί εισιτηρίου οι πολίτες προσέρχονταν στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς με σακούλες τροφίμων.

Το παρών τους στον αγώνα έδωσαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης Άγγελος Χαριστέας και ο καλαθοσφαιριστής Μπάνε Πρέλεβιτς.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης απένειμε αναμνηστικό έμβλημα στην ανδρική ομάδα της ‘’Κούπας’’ για την κατάκτηση του κυπέλλου και την άνοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία καθώς και στον φιλοξενηθέντα σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών ο πρόεδρος του οποίου Χρήστος Κωνσταντινίδης του χάρισε μια μπάλα του μπάσκετ με τις υπογραφές των παικτών.

Την ομάδα της ‘’Κούπας’’ βράβευσε και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Ηλίας Λαζός.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα