Αθλητισμός

Νίκησαν με 3-1 Απόλλων και Κιλκισιακός

Δυστυχώς, ο νόμος των πιθανοτήτων δεν επεφύλαξε κανένα απρόοπτο την τελευταία αγωνιστική ημέρα της φάσης των κατατακτηρίων αγώνων γιά την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία.
Έτσι, σ’ αυτήν δεν προήχθη η ομάδα, που έδειξε στους αγωνιστικούς χώρους, ότι ήταν η καλύτερη και αυτή που πραγματικώς άξιζε να προαχθεί.

Στον τελευταίο αγώνα του, στον οποίο επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, χωρίς η απόδοσή του να φτάσει στα επίπεδα των αμέσως προηγουμένων, και νίκησε, ύστερα από μία αγωνιστική «έκρηξη» το τελευταίο εικοσάλεπτο, τον ΠΟ Νέων Μουδανίων με 3-1.

Όμως, την ίδια ώρα ο προπορευόμενος Απόλλων Κρύας Βρύσης, επικρατούσε με το ίδιο αποτέλεσμα του ΑΣ Ειρηνουπόλεως, και έτσι «σφράγισε» αυτός το «διαβατήριο» γιά την γ’ εθνική κατηγορία.

Μία διαδικασία, στην οποία δεν υπεβλήθη ο Κιλκισιακός με υπαιτιότητα της διαιτησίας στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, όπου ηττήθηκε με 2-1, με τέρμα από αμφισβητούμενη φάση και ενώ δεν του παραχωρήθηκε πέναλτυ, και κυρίως στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΟ Ν.Μουδανίων, όπου αποβλήθηκαν αδίκως έστω και αν μετά τις αποβολές κατάφερε να ισοφαρίσει γιά το τελικό 2-2, χάνοντας όμως τους δύο βαθμούς-«κλειδιά» στην υπόθεση της ανόδου.

Το γεγονός, ότι την τελευταία αγωνιστική ημέρα η έκβαση της υπόθεσης της ανόδου δεν εξαρτιόταν από την ομάδα του Κιλκίς επηρέασε την ψυχολογία των παικτών της, που στο πρώτο ημιχρόνιο περιορίσθηκαν στα να διατηρήσουν μιάν ανούσια υπεροχή έναντι ενός επίσης απογοητευμένου αντιπάλου, που και το δικό του παιχνίδι δεν είχε ουσία.
Μόλις, όμως, στο 56’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο αποτέλεσμα, οι Κιλκισιώτες… «άστραψαν και βρόντηξαν», «ανεβάζοντας» κατακορύφως την απόδοσή τους και κυριαρχώντας πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανωτερότητά τους «επισφραγίσθηκε» με την ισοφάριση από τον Παρπουτσή στο 63’ και την πλήρη ανατροπή με τέρματα των Γρηγοριάδη στο 75’ και Μπελίτσα στο 91’.
Ένα ακόμη τέρμα, που σημείωσε ο Βέργος στο 31’ ακυρώθηκε αντικανονικώς, ύστερα από λανθασμένη υπόδειξη του παίκτη σε ελεγχόμενη θέση.
Στον «πλούσιο» και πάλι κατάλογο ευκαιριών από πλευράς Κιλκισιακού τις πιό σημαντικές έχασαν οι Μπελίτσας (δύο), Σωκ. Παπαδόπουλος και Νικολαΐδης (δύο).

Η συνολική «εικόνα» της ομάδας παρέπεμψε γιά άλλη μία φορά σε συγκρότημα… γ’ εθνικής κατηγορίας, υπενθυμίζοντας την υποχρέωση διοικούντων, εξωδιοικητικών παραγόντω, υποστηρικτών με διάφορες ιδιότητες και φιλάθλων, να δραστηριοποιηθούν τώρα με την, έστω και τόσο άδοξη, λήξη της περιόδου προς την κατεύθυνση της ανασύνταξης δυνάμεων, της εκτίμησης και αντιμετώπισης της γενικής κατάστασης και των όποιων πρωτοβουλιών εν όψει της νέας, ώστε ό,τι χάθηκε τόσο άδικα φέτος να κερδηθεί του χρόνου.
Οι παίκτες, που συγκροτούν την ομάδα, έδειξαν, ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης και στήριξης, ώστε να παραμείνει αξιόμαχη και ανταγωνιστική και να εγείρει πολύ μεγαλύτερες αξιώσεις σε σχέση με την παρουσία της στην γ’ εθνική κατηγορία.

Η σύνθεση:

Ν.Ζάικος, Τιτόπουλος, Καλόνικος, Κομπαλία, Ματεντζίδης, Χότζα, Σωκ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παρπουτσής (80’ Νικολαΐδης), Βέργος (67’ Γρηγοριάδης).

Τα πλήρη αποτελέσματα

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-ΠΟ Ν.Μουδανίων 3-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης-ΑΣ Ειρηνουπόλεως 3-1


Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
[table]
Α/Α, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΕΡΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΙ,
1., Απόλλων Κρύας Βρύσης, 12-5, 15,
2., ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, 15-9, 13,
3., ΠΟ Ν.Μουδανίων, 6-11, 7,
4., ΑΣ Ειρηνουπόλεως, 5-13, 0,[/table]

Περισσότερα
Δείτε ακόμα