Αθλητισμός

Νίκη για τον Εύαθλο σε αγώνα με τον Βατανιακό Κατερίνης

Αγώνες πέντε, νίκες πέντε!
Ετσι, ο Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου κρατεί γερά τα πρωτεία στο καλαθοφαιρικό πρωτάθλημα α’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας.
Στον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής ημέρας το πολυκαστρινό συγκρότημα πραγματοποίησε επίδειξη ισχύος, κατανικώντας το αντίστοιχο του Βατανιακού Κατερίνης με 70-39!
Η συνάντηση κρίθηκε στο πρώτο ημιχρονιο όταν ο Εύαθλος/Μακεδόνες, με «όπλο» την …«εξοντωτική» άμυνά του προηγήθηκε με 42-16!

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Στην επανάληψη προσέδωσε στον αγώνα χαρακτήρα «δυνατής» προπόνησης με συνεχείς αλλαγές παικτών και σχημάτων, που του επέτρεψαν να κάνει πρόσθετη οικονομία δυνάμεων εν όψει της συνέχειας.
Τα δεκάλεπτα:
26-8, 16-8 (ημιχρόνιο 42-16)
15-10, 13-13 (τελικό 70-39)
Η σύνθεση:
Μ.Γκαντίδης 7 (1τρ.), Σιώπκας 5, Ημερίδης 17, Πούλος 6, Κούτουλας 4, Πολυχρονίδης 5 (1τρ.), Βαρβούτας 11 (1τρ.), Βακιρλής (7 (1τρ.), Κουλούκης 6, Τάτσης 2, Α.Λέφας.
-Η επομένη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 15.11.14, 18.00, Μ.Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης-Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]