Αθλητισμός

Σωτήρια νίκη… Νίκης Ευκαρπίας για την παραμονή

Υπερίσχυσε της Πλατανιάς στον τελευταίο κατατακτήριο αγώνα της περιόδου και εξασφάλισε την παραμονή στην β’ κατηγορία, ενώ η ηττηθείσα «παρακαλεί»… να μην υποβιβασθεί ο Κιλκισιακός. Στο Π. Γυναικόκαστρο ο τίτλος του πρωταθλητή β’ ομίλου β’ κατηγορίας, ενώ το ακολουθεί στην α’ ο Αίας Πολυκάστρου, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να «ποντάρει» και αυτός για την προαγωγή του στην παραμονή του Κιλκισιακού στην γ’ εθνική κατηγορία.
Στον τελευταίο κατατακτήριο αγώνα της φετινής περιόδου του πρωταθλήματος α’ κατηγορίας η Νίκη Ευκαρπίας (α’ ομίλου)… νίκησε την Πλατανιά (β’ ομίλου) και οριστικοποίησε την παραμονή της.
Η ηττηθείσα αναμένει την αυριανή τελευταία αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος… α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας, «παρακα»ώντας” να μην υποβιβασθεί ο Κιλκισιακός, αφού αυτό θα σημάνει τον δικό της υποβιβασμό στην β’ κατηγορία.
Ως γνωστόν την ίδια αγωνία έχει και το Ν. Γυναικόκαστρο, η παραμονή του οποίου στην α1 κατηγορία συναρτάται με την παραμονή του Κιλκισιακού στον α’ όμιλο της γ’ εθνικής.
Νικώντας εκτός έδρας τον Αίαντα Πολυκάστρου το Π. Γυναικόκαστρο κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή β’ ομίλου β’ κατηγορίας και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην α’ όπως και ο ηττηθείς.
Στην Τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των κατατακτηρίων αγώνων κατετάγη ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που θα τους ακολουθήσει στην άνοδο μόνο σε περίπτωση μη υποβιβασμού του Κιλκισιακού.
Τα πλήρη αποτελέσματα
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κατατακτήριος αγώνας για την παραμονή
Νίκη Ευκ. (α’ ομίλου) – Πλατανιά (β’ ομίλου) 4-1
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Β’ όμιλος
Κατατακτήριοι αγώνες για την άνοδο
Αίας Πολυκάστρου – Π. Γυναικόκαστρο 0-1
Γοργόπη – Ανθόφυτο 5-5
ΑΕ Πεδινού – Αλέξανδρος Κιλκίς 1-1
Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Π. Γυναικόκαστρο 14
2. Αίας Πολυκάστρου 10
3. Αλέξανδρος Κιλκίς 8
4. ΑΕ Πεδινού 7
5. Γοργόπη 5
6. Ανθόφυτο 1

Περισσότερα
Δείτε ακόμα