Αθλητισμός

Νίκες για κορασίδες και παγκορασίδες του Αίαντος Κιλκίς

«Ραντεβού»… με τις νίκες δίνουν οι πετοσφαιρικές ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων του Αίαντος Κιλκίς, αποδεικνύοντας τις δυνατότητές τους να κάνουν φέτος έντονη την παρουσία τους στα πρωταθλήματα ΚΔ Μακεδονίας των κατηγοριών τους.

«Περίπατος» στην Νάουσα
Η ομάδα των κορασίδων παρουσιάσθηκε στην Νάουσα ανώτερη της αντίστοιχης του τοπικού Ζαφειράκη και σε όλους τους τομείς και έφτασε στο τελικό 3-0 σετ χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, παραμένοντας στην κορυφή της κατάταξης του πρωταθλήματος όπου ισοβαθμεί με τους Ικάρους Εδέσσης, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.
Τα σετ: 25-17, 25-17, 25-18.
Η σύνθεση: Καντίδου Δ., Φούρα Ξ., Χαλκίδου Δ., Ταντσοπούλου Κ., Κώστογλου Σ., Κώστογλου Στ., Γεωργιάδου Π., Εμμανουηλίδου Α., Ναλμπαντίδου Χ., Λαμπριανίδου Κ., Σεχάι Ε.

«Με το δεξί»
Εξ άλλου, η ομάδα των παγκορασίδων ξεκίνησε «με το δεξί» την πορεία της στο δικό της πρωτάθλημα, υπερισχύοντας με άνεση εκτός έδρας της αντίστοιχης του Ποσειδώνος Βεροίας.

Τα σετ: 25-12, 25-10, 25-17.
Η σύνθεση: Στ. Κώστογλου, Λυρτζή, Κ.Εμμανουηλίδου, Σοφ.Κώστογλου, Ποπονίδου, Γεωργιάδου (αρχική εξάδα), Ε. Βαμβακά, Γρηγοράκη, Μαρουλάσοβα, Καναρίνου, Β.Βαμβακά, Μωυσιάδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]