Αθλητισμός

Τέταρτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ο Χ.Νυφαδόπουλος

Στάθηκε άτυχος αλλά και αδικήθηκε από τον διαιτητή και τους κριτές στους δύο πλέον καθοριστικούς αγώνες.
Ο λόγος γιά τον πρωταθλητή του «Αγίου Νέστορος» Γουμένισσας Χρήστο Νυφαδόπουλο, που στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Γιά τους προαναφερθέντες λόγους ο Νυφαδόπουλος έμεινε εκτός τελικού διεκδίκησης του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία του, ενώ γνώρισε την ήττα και στον «μικρό» τελικο χάνοντας και το χάλκινο μετάλλιο εκεί που με τις εμφανισεις του σε ολους τους αγώνες έδειξε, ότι άξιζε να κατακτήσει το χρυσό.

«Εσύ είσαι ο νικητής» τονίζεται χαρακτηριστικώς σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, η οποία «πατεί» ακριβώς πάνω σ’ αυτήν την διαπίστωση.

Οι αγώνες των παγκοσμίων πρωταθλημάτων πάλης στην άμμο όλων των κατηγοριών διεξήχθησαν από τις 2 έως και τις 5.6.16 στην κροατική πόλη Φαζάνα, και η χώρα μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με απολογισμό τεσσάρων χρυσών μεταλλίων, τεσσάρων ασημένιων και τεσσάρων χάλκινων, ενώ στις επί μέρους κατατάξεις κατέλαβε την πρώτη θέση σε γυναίκες και κορασίδες, δεύτερη στους άνδρες, τρίτη σε εφήβους και νεανίδες και πέμπτη στους παίδες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]