Νέος πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κιλκίς ο Πέτρος Κωτούλας
Αλλαγή σκυτάλης στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κιλκίς είχαμε μετά την παραίτηση του Κώστα Ευθυμίου από την προεδρία του.
Μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του συνδέσμου ο Πέτρος Κωτούλας είναι ο νέος πρόεδρος.
Την θέση του κ.Ευθυμίου στο νέο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνει ο επιλαχών Λάζαρος Σιδηρόπουλος.
Δήλωση του Πέτρου Κωτούλα
Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο, Ευθυμίου Κωνσταντίνο, για την πολύτιμη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της διαιτησίας, το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κιλκίς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, καθώς επίσης και όλους εσάς για τις ευχές και τη στήριξή σας.
Θα ήθελα, ακόμη, να επισημάνω ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στους διαιτητές σε οτιδήποτε χρειαστούν, με στόχο να τους προστατεύσουμε από κάθε μορφή εξωγενούς παρέμβασης, αλλά και να τους στηρίξουμε ουσιαστικά στην εκπαίδευση, την εκγύμναση και σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει.
Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία στον νέο πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς, Λάζαρο Ιωαννίδη, καθώς και σε όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κιλκίς.
Με εκτίμηση,
Κωτούλας Πέτρος
Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Κιλκίς


