Αθλητισμός

Νέο πρόγραμμα άθλησης σε αίθουσα παρουσιάζει το «Kinesis-Gym»

Το γυμναστήριο «Κίνησις» («Kinesis-Gym») στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) εταιρεία, «Les Mills», παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα του «Bodybalance». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23.1.14 σε αίθουσα του γυμναστηρίου, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Η «Les Mills» είναι σήμερα η κορυφαία παγκόσμιος δύναμη στο χώρο του fitness όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, δραστηριοποιείται σε ογδόντα χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό της 8.000 γυμναστές.

«Το «Kinesis-Gym» δεν θα μπορούσε να λείψει» τονίζεται στην ανακοινωση, που συνεχίζει ως εξής:
«….Το «Bodybalance» είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από την γιόγκα, το τάι τσι και την μέθοδο Πιλάτες. Μετά την ολοκλήρωση μίας διδακτικής, ώρας νιώθετε δυνατοί, ήρεμοι και την αίσθηση ότι οι μύες σας έχουν μακρύνει.

Το BODYBALANCE αποτελείται από ασκήσεις ελεγχόμενης αναπνοής και αυτοσυγκέντρωσης και από ένα προσεκτικά δομημένο σύνολο από διατάσεις κινήσεις και στάσεις. Είναι ένα ολοκληρωμένο μάθημα γυμναστικής που δίνει στο σώμα αρμονία και ισορροπία.

Όπως ισχύει για όλα τα προγράμματα της «Les Mills», κάθε τρεις μήνες δημιουργούμε ένα νέο μάθημα «Bodybalance» με νέα μουσική και διαφορετική χορογραφία.

Τι προσφέρει
Το πρόγραμμα «Bodybalance»
• Αυξάνει την ευλυγισία και το εύρος κίνησης των αρθρώσεων
• Δυναμώνει τους μύες του πυρήνα
• Μειώνει το στρες
• Δίνει μια βαθειά αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας
• Αυξάνει τη συγκέντρωση και την αντιληπτική ικανότητα μέσω της ελεγχόμενης αναπνοής
Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης και η Ειρήνη Δημητριάδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]