Γενικά

Νέο εργαστήριο φυτικής παραγωγής με θερμοκήπιο απέκτησε το ΚΚΣ

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ανακοινώνει την απόκτηση ακινήτου γεωτεμαχίου αγροκτήματος εμβαδού 580, 62 τ.μ. στην περιοχή του Προφήτη Ηλία με σκοπό τη λειτουργία του εργαστηρίου φυτικής παραγωγής σε νέο χώρο και την εγκατάσταση θερμοκηπίου που θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του ΕΣΠΑ.

Το αγροτεμάχιο παραχωρήθηκε τον Μάιο του 2019 από τον πρώην υπουργό κ. Αραχωβίτη μετά από σχετικό αίτημα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και η παράδοση παραλαβή υπογράφηκε στις 25.5.20 μεταξύ του κ. Ραπογιάννη υπάλληλο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Μιχαλίας Καραμισάκη και ισχύει για δεκατρία χρόνια με δικαίωμα παράτασης.

Το νέο αγρόκτημα θα μπορεί να εξυπηρετεί όλο το χρόνο τις ανάγκες εκπαίδευσης των ωφελούμενων του προγράμματος και ενισχύει το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης βελτιώνοντας σημαντικά τις προσφερόμενες παροχές.

Το εργαστήριο φυτικής παραγωγής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελεί μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα