Αθλητισμός

Νέες ζώνες για το Kinesis Fight Club στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου

Το Brazilian Jiu Jitsu είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο παράλληλα με το MMA. Και τα δύο αθλήματα έχουν προστεθεί τα τελευταία επτά χρόνια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Kinesis Fight Club.

Το Bjj διδάσκεται υπό την εποπτεία του Νίκου Γουγούλα, που είναι κάτοχος 2ου Dan από την παγκόσμια ομοσπονδία IBJJF. Επίσης είναι εκπρόσωπος του συστήματος στην βόρεια Ελλάδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου.

Η αγωνιστική ομάδα που συμμετείχε στις εξετάσεις αποτελούνταν από τον επικεφαλή του τμήματος Αντώνη Γιαννακίδη που προάχθηκε στον βαθμό της μωβ ζώνης 2ου επιπέδου, ο Μιλτιάδης Εκρέκογλου που προάχθηκε στον βαθμό της μπλε ζώνης 3ου επιπέδου, ο Παναγιώτης Κυβελίδης που προάχθηκε στον βαθμό της μπλε ζώνης 3ου επιπέδου, ο Γιώργος Μπαλτατζίδης που προάχθηκε στον βαθμό της μπλε ζώνης 1ου επιπέδου και ο Κωσταντίνος Κοντοειδής που προάχθηκε στον βαθμό της άσπρης ζώνης 1ου επιπέδου.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο αρχηγείο της ομάδας στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στις 18 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του Kinesis συμμετέχει σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις στην χώρα μας όπως και στο εξωτερικό και έχει κατορθώσει να κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις.

Επόμενος στόχος του Kinesis είναι η συμμετοχή στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ειδικού δημοτικού σχολείου Κιλκίς με την υποστήριξη του Α.Σ. Σωκράτη στο Κιλκίς στις 22 Ιανουαρίου Octagon Fighting Show 7.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα