Αθλητισμός

Νέες επιτυχίες των δρομέων «αιχμής» του Αίαντος Κιλκίς

Νέοι «κρίκοι» ήρθαν να προστεθούν στην «αλυσίδα» των φετινών επιτυχιών του Αίαντος Κιλκίς στον κλασικό αθλητισμό με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους δρομείς του.
ΑΙΑΣ
Ο κορυφαίος Κιλκισιώτης δρομέας Γιάννης Παπαδόπουλος, αγωνίστηκε την Κυριακή 24.5.15 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου 10000μ. που διεξήχθη στα Μέγαρα με την συμμετοχή των σπουδαιότερων Ελλήνων αθλητών μεγάλων αποστάσεων. Ο συναγωνισμός υπήρξε έντονος, και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες άνεμο και το γεγονός ότι ένας πρόσφατος τραυματισμός τον άφησε πίσω στο πρόγραμμα προπονήσεων, ο Παπαδόπουλος κατάφερε με επίδοση 32.58 να τερματίσει στην ενατη θέση και να ολοκληρώσει με επιτυχία τις εμφανίσεις του για την χρονιά σε επίπεδο πανελληνίων αγώνων.

Στο Μέτσοβο, στον ορεινό Μαραθώνιο «Ursa trail» επί αποστάσεως 40 χιλιομέτρων και υψομετρικής διαφοράς 2700μ. έλαβε μέρος ο Γιάννης Πολυμένης. Στον αγώνα έλαβαν μέρος τα μεγάλα «ονόματα» του ορεινού δρόμου καθιστώντας το επίπεδο πολύ υψηλό. Ο Πολυμένης ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα και μη έχοντας έτσι την πείρα που είναι πολύ σημαντική σε αγώνες “trail”, κατάφερε να διακριθεί άλλη μία φορά τερματίζοντας στην 11η θέση με την εντυπωσιακή επίδοση 4:32:29.
Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα των δρομέων του Αίαντος είναι προγραμματισμένος γιά το προσεχές Σάββατο στον Κορινό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]